User Links Shortcode (Social Media)

um_user_links user_id="" meta_key="facebook"  icon="fab fa-facebook-f"  text=""

  1. user_id – Leave empty for logged in user, provide a user_id to pull particular user
  2. meta_key – The post meta variable
  3. icon – font awesome 5 fonts – http://fontawesome.com/icons
  4. text – include text with the link such as “Click here”

If icon and text are supplied, both will appear in the link.  If only one is supplied, that one will show

User Profile Shortcode

um_user user_id="" meta_key="student_basic" answer="Smoke" is_array="Yes" icon="fas smoking-ban" response="I do not smoke" html_label="" html_open="" html_close="  " hide_if_null="" show_icon_if_null="fas fa-smoking" show_text_if_null="I smoke alot"

  1. user_id – Leave empty for logged in user, provide a user_id to pull particular user
  2. meta_key – The post meta variable 
  3. answer – The user answer you want to check exists
  4. is_array – Use if ultimate member field is checkbox, radio or drop down
  5. icon – Font awesome 5 ficon classes
  6. response – The response that will be displayed if the answer exists
  7. html_label – Label to appear above response/answer/icon.  Can be used to organize sections and data
  8. html_open – Used as a wrapper element
  9. html_close – Closes html_open code
  10. hide_if_null – Will not show is there is no database answer 
  11. show_icon_if_null – If no database answer, optional icon to show
  12. show_text_if_null – If no database answer, optional text to show

 

 

  1. array checkbox   answer=”After-school activities” array=”Yes”
Good

2. array checkbox   answer=”” array=Yes

good answer but no icon

3. array checkbox   answer=”” is_array=””

good answer but no icon

4. array dropdown   answer=”Attending College”  array=”Yes”

Good

5. array dropdown answer=”” array=”Yes”

good answer but no icon

6. array dropdown answer=”” array=””

good answer but no icon

7. array dropdown answer=”Attending College” array=””

No answer no icon

8. Text area answer=””  array=”Yes”

 good answer but no icon

9. Text area answer=””  array=””

good answer but no icon

10. Yes or No radio answer=””  array=””

no icon.  and we don’t want to see Yes or No

11. Yes or No radio answer=”yes” array=””

No answer no icon

12. Yes or No radio answer=”Yes” array=”Yes”

good icon should no show Yes

13. Yes or No dropdown answer=”” is_array=””

no icon.  and we don’t want to see Yes or No

14. Yes or No dropdown answer=”Yes” array=””

no answer and icon

15. Yes or No dropdown answer=”” array=””

 no icon.  and we don’t want to see Yes or No

16. Yes or No dropdown answer=”Yes” array=”Yes”

 icon.  But we don’t want to see Yes or No

17. Yes or No checkbox answer=”Yes” array=””

No icon no answer

18. Yes or No checkbox answer=”Yes”  array=”Yes”

 icon.  But we don’t want to see Yes or No

19. Yes or No checkbox answer=””  array=””

No Icon and we don’t want to see Yes or No

20. Yes or No checkbox answer=””  array=”Yes”

No Icon and we don’t want to see Yes or No

21. Yes or No checkbox answer=”Yes” array=”Yes”

  Icon But we don’t want to see Yes or No

22. Upload image answer=”” array=””

No Icon and doesn’t show image

23. Upload image answer=”” array=”Yes”

No Icon and doesn’t show image